Professzionális kineziológiai praxis és Touch for healt

http://www.zoldkagylo.hu/ honlapjáról idézve

“A PKP és Kapros Judith által kifejlesztett kezelések ( fémkivezetés, allergiák megszüntetése különböző síkokon…) főleg fizikai, érzelmi, mentális és részben lelki síkon dolgoznak.

Miben segíthet?
– méregtelenítés
– allergiák
– fémterhelés megszüntetése
– táplálkozási problémák megoldása
– személyiség fejlesztés
– fiziológiai- és tanulási problémák felszámolása
– idegi- és muszkuláris zavarok
– fájdalom enyhítése
– stressz oldása
– stb…

Ezen problémáknál segíteni tud az energiák ösztönzésében és a kihasználatlan potenciál felkeltésében. Lényege mindenkor, hogy a testet egy kedvezőbb állapotba segítse, hogy az az energiák balanszírozásával saját magát jobban tudja gyógyítani vagy speciális céljait el tudja érni. Több mint 1000 kezelés van ebben a rendszerben. Objektívitását a kezelések kitesztelésénél a ujjmóduszok használata biztosítja. Minden kezelésében dolgozunk a fizikai-, érzelmi-, és mentális- síkon.

A transzformációs kineziológiát, energetikai anatómiát, a fizikai, érzelmi és mentális (személyiségi) problémák megoldásán kívül a lelki és szellemi síkon is dolgozunk, vagyis főleg onnan segítünk. Miben segíthet? – a tudatalattinkban lévő negatív minták pozitívvá alakításában. A félelmek, negatív életszemlélet és gondolkozás megváltoztatásában. A személyiség pozitív változásainak elérésében. A mélyebb lelki háttér feltárásában, az igazi, legjobb megoldás megtalálásában.
Annak felismerésében, hogy van lelkünk, és a léleknek kell irányítani a fizikai-, érzelmi- és mentális testünk, vagyis hogyan válhatunk integrált személyiséggé. Hogyan találjuk meg önmagunk, igazi Önvalónk. Hogyan tudjuk életünket irányítani, a kezünkbe venni és a legjobb jó érdekében cselekedni és a szerint élni. Az élet minden területén érhetünk el változást ennek segítségével. Magasabb síkokon a problémák hátterét felderíti és segít a legjobb megoldás megtalálásában, a lélek feladat felderítésében. Nagy segítség olyan esetekben is ahol a MEDDŐSÉGNEK nincs fizikai oka. Segít a félelmek és lelki okok feltárásában és ez által nagyon sikeres az áldott állapotba való jutás megsegítésében. Nagyon fontos, hogy a kezelt személy készen álljon az együttműködésre, és kész legyen tenni a saját gyógyulásáért és a pozitív változásokért.”

Hippokrates is azt mondja: ” Ha nem vagy kész változtatni, nem lehet rajtad segíteni”