Magamról

Pákozdiné Gyüszü Dorottya kineziológus vagyok.
Életem során engem valahogy az EGÉSZ-ség ügy felé sodort a szél.

A témával először a mai nevén Bugát Pál Egészségügyi Szakközép Iskola évei alatt kezdtem foglalkozni, akkor még amolyan útkereső szinten, bár pontosan nem tudtam volna megmondani akkor, hogy mit is keresek valójában.
Érettségi után a pedagógia pálya felé kanyarodtam, és a diplomázás után, a hét év gyeses időszakot leszámítva, tanítóként dolgoztam huszonkét évig.
Először anyaként kerültem kapcsolatba a kineziológiával és hatásaival a gyermekeimen keresztül.
Nem sokkal utána már az ETI-ben (Egészségügyi Továbbképző Intézet) voltam ismét diák.
Itt aztán elkezdtem gondolkodni azon, hogy „jé, ismét az egészség, betegség a témakör, csak valahogy másképp”. Ekkor érintett meg először az akkor még csak halovány gondolat, hogy ez lehet az én utam.
Ez azóta már nem kérdés számomra, és folyamatosan képzem magam abban a témában, ami a TEST – LÉLEK – SZELLEM egységben való harmonikus együttműködését teszi lehetővé.
2008-ban tettem le a hivatalos kineziológai vizsgát az ETI-ben, de itt még nem éreztem azt, hogy készen állok erre a hivatásra. Folyamatosan tanultam a módszerről és magamról is sok- sok mindent, ami feltétlenül szükséges volt ahhoz, hogy ma már csak ezzel foglalkozhassak.
A kineziológiának tanultam a Brain Gym ágát, ami elsősorban a tanulási képességek mozgáson keresztüli fejlesztéséről és az agyféltekék összehangolásáról szól.
A budapesti Zöldkagylóban pedig, ami felnőtteket oktató, kezelő kineziológiai központ, Transzformációs kineziológiát, a nehézfém,- és az allergiák kivezetéséről szóló komplex testi, lelki egészségtámogató eljárást.
A One Brain ágnak lettem a konzultáns facilitátora, amelynek lényege, érzelmi blokkok oldása után feltárni a meglévő, de még szunnyadó képességeket, ahhoz, hogy minél teljesebb életet lehessen élni.
Mindehhez szervesen kapcsolódik az access bars, amely olyan könnyedséget hozó kezelés, amihez nem feltétlenül kellenek szavak. Rendkívül finom, szelíd módja az elengedésnek.
Ehhez társulnak olyan finom energetikai testkezelések, melyek a testben lévő elhangolódásokat állítják újra helyre az egészség támogatása érdekében.
Mindezek részletesebb leírása az aktuális oldalakon olvasható.

Minden kezeléssel egyre közelebb kerülhet önmagához az, aki az önmegismerésnek, a változtatásnak ezt a módját érzi közel magához.


Nagyon fontosak tartom megjegyezni, hogy az itt felsorolt terápiák nem helyettesítik az orvosi diagnózis felállítását, és semmilyen orvosi kezelést, illetve annak leállítását sem teszik lehetővé!