Access bars kezelés

Access bars kezelés – a szavak nélküli elengedés

Kineziológusként többször is találkoztam olyan esettel, amikor még beszélni is nehéz egy-egy mélyen megérintő problémáról. Olykor még túlságosan időszerű a fájdalom, mégis szükség lenne enyhülésre.
ESC149121
Olyan kisgyermekeknek is ajánlott, akik nem bírják a kineziológiai kezelés hosszúságát.
Előfordulhat, hogy valamit szégyell bevallani valaki magának is, hát még egy idegen embernek.
A kamaszokra sem feltétlenül jellemző a közléskényszer.
Még arra is volt már példa, hogy néhányan a kineziológiai kezelés menetét, teljes egészét nem érezték hozzájuk közel állónak, ezért az általam kínált eszközök közül ezt választotta, és két óra múlva örömmel felhívott, hogy a hetek óta tartó, állandósult fizikai problémái teljesen megszűntek.
Mindezen tapasztalatok után bátran merem állítani, hogy ez egy csodálatos, bár ugyanúgy, mint minden más egyéb, ez sem csoda-módszer.

Milyen ez a kezelés?

Az Access Bars az Access Consciousness® rendszer alapját képezi, melyből a bars sávokat, a consciousness pedig tudatosságot jelent. Amikor a kezelés során azt mondjuk, hogy „futtatjuk a bars pontokat”, ez egyben azt is jelenti, hogy nem csak ez együttlétünk alatt zajlik az elengedés, hanem még utána is.

“Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?
Az első tanfolyam az Accessben az Access Bars®. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni.
letöltés (11)

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!
Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.”

Főoldal