Csoportos oldások meditációval

A csoportos meditációs foglalkozások, melyeket tartok, 2 részre oszthatók.frozen-heart-photo-manipulation-romance-others-19452-resized

Az egyik részhez a kryoni oldások tartoznak. Ezek olyan múltbéli blokkok oldásáról szólnak, melyek jelenünket korlátozóan befolyásolják.
Olyan, az életünket alapvetően meghatározó témákat érintünk, mint például: önelfogadás – önszeretet, kisebbségi érzés, párkapcsolat, belső gyermeki énünk, áldozat szerepek, hitrendszerek, lelkierő felébresztése, a bennünk élő nő, férfi részünk megélése, érzelmi stabilitás, a bizalom helyreállítása, valódi énünk felismerése…
Ezeket meditációs oldásoknak is nevezhetjük, hiszen mély, meghatározó korlátok kerülnek feldolgozásra, elengedésre, mely van akinek könnyebben, van, akinek nehezebben sikerül. Ez természetesen egyén függő, nem vagyunk egyformák. Az eredmény tekintetében mégis elmondható, hogy a saját problémáinkra a megértésük által tudatosabbá válunk, más szemmel nézünk.
Az oldások végén használunk egy, a saját történettel kapcsolatos stresszoldó technikát, melyet otthon alkalmazva tovább növelhetjük a hatékonyságát.

letöltés (8)

A másik rész egy könnyedebb relaxáció, vizualizációs technikával tarkítva, mely a jelenben zajlik és a jövő felé mutat.
Célja a hétköznapi stresszek letétele, nyugalom, feltöltődés, belső ellazulás, harmónia helyreállítása. Szelíd módon segíti taposómalomból való kizökkenést, hogy felfrissülve folytathassuk a mindennapjainkat.