Numerológia

Számmisztika – avagy életünk a születési dátumunk tükrében

Richard Webster elmélete alapján

images (19)

A születési dátumunk, akár csak az asztrológiában, meghatározó egész életünket tekintve. E dátumból kiszámított, úgynevezett domináns szám megmutatja, milyenek lehetnénk mi, az életünk, ha nem blokkolnának a negatív hitrendszereink, korlátozó hiedelmeink, megkövesedett, berögzült nézőpontjaink.
Érdemes ránézni erre abból a szempontból is, hogy megéljük-e a szám pozitív aspektusait, vagy csak néha – néha megmutatkoznak, majd ismét eltűnnek a mélybe.
Megvizsgálhatjuk, hogy a lehetőségek megvalósításának útján merre tartunk, hol akadtunk el, vagy esetleg hol tart fogva a hibákhoz való ragaszkodás.
Nagyon érdekes családi helyzetelemzéseket lehet általa megismerni, megtudni, hogy kivel miért nehezebb vagy éppen könnyebb az együttélés, az egymásra hangolódás. Segíti a megértést, ezáltal az elfogadást, ami mindenképpen alapja egy magasabb minőségű kapcsolat kialakításának.
Párok esetén rendkívül figyelemre méltó pontossággal mutatja meg az összehasonlító elemzés segítségével, hogy a különböző életterületeken milyen összhang várható, vagy, a már meglévő kapcsolatnak mik az erős, illetve gyenge oldalai.
Kifejezetten érdemes házasulandó vagy közös életüket együtt tervezők számára megnézni, hogy melyik területen lehetséges olyan súrlódás, amelyet kellő odafigyeléssel át tudnak hidalni.
Ennek ismeretében világosabban, pontosabban megláthatjuk, miért vagyunk olyanok, amilyenek, és miért reagálunk úgy, ahogy, még akkor is, ha mi mást szeretnénk.
Az élet különböző területeire nyújt bepillantást:
 család – barátok
 nagylelkűség
 lelkesedés – energia
 emberszeretet
 karma – az a terület, amire különösen érdemes odafigyelni
 nevelés, filozófia
 pénz, lehetőségek
Erről egy 5 oldalas részletes, személyes elemzést kap az érdeklődő.